Ekipa

Renata Hrženjak

Inštruktorica, vodja Studia

Po mnogih letih obiskovanja skupinskih vadb sem se odločila, da se prestavim iz vadeče na stran inštruktorice. Ker živim v manjšem kraju in prostorov za delo ni bilo prav veliko, kot tudi ne takega kot bi si ga želela sem se s pomočjo družine in partnerja odločila in sredi krasne narave postavila svoj studio kjer delujem sedaj že nekaj let.

V vseh letih sem se udeležila že kar nekaj izobraževanj tako doma kot tudi v tujini. Obožujem tradicionalne oblike gibanja kot tudi novosti in sem velika ljubiteljica t.i. fusion fitnesa.

Izobraževanja: inštruktor Pilatesa (stott, Slovenija 2012 & FZŠ, Slovenija 2018), inštruktor in master trener bootybarre (Nemčija 2012), inštruktorica bbarreless (Milano 2018), Antigravity FUN1&2 (Slovenia 2017), Aerial Yoga (Slovenia 2018), Restorative Yoga (Milano 2018), Mednarodna Inštruktorica Yoge 200 (India 2019), pilates&barre workshop (ZDA, LA 2016&2018, Mehika, Cabo 2018), YIN Joga (Malaga, Španija 2020).

Stik z mano: renata.hrzenjak@gmail.com

Najk

Varnostna služba

Naš prijeten varnostnik, ki te z nasmeškom pozdravi pri prihodu. Izobraževanj nima, ker mu je varnost prirojena.


“Life is a journey. Trust your instincts, follow your hearth and don’t be afraid to ask for directions when you feel lost”

Susan Gale

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close