Antigravity Restorative yoga

V klasični Antigravity® Yoga treniramo naše mišice in telesu dajemo izzive, medtem ko na uri Antigravity® Restorative Yoga poskušamo obnoviti in popraviti vse sisteme v našem telesu. Ne obnavljamo samo mišičnega sistema, posvetimo se tudi živčnemu in energetskemu sistemu v našem telesu. Antigravity® Hammock postavimo na različno/primerno višino, da lahko ustvarjamo razteg na različnih delih telesa.

Vadbeno uro pričnemo z inverzijo, kjer se zgodi naravna trakcija v hrbtenici, nadaljujemo da Antigravity®Hammock znižamo tako, da je samo nekaj cm od tal. Antigravity® Hammock in tla uporabljamo, da se ustvarijo gyrokinetična gibanja, ki še bolj odprejo/raztegnejo hrbtenico in boke. Ko je Antigravity®Hammock nizko in si ga pravilno namestimo na ledveni del, naredimo trakcijo s pomočjo katere raztegnemo spodnji del trupa. Antigravity® Restorative Yoga končamo z meditacijo, saj s tem dovolimo živčnemu sistemu, da se umiri in obnovi. Na koncu boste sproščeni, odstranili boste svoje negativne misli in začeli razmišljali pozitivno.

Te vaje so namenjene praktično vsem. Predvsem pa tistim, ki imajo morda poškodbe. Tistim, ki iščejo drugačno vadbo in tistim, ki se v inverziji ne počutijo udobno.Lahko bi rekli, da Antigravity® Hammock pozdavi hrbtenico (podpre telo) z raztegi in s tem naredi več prostora v telesu.

Gre za resnično nežno, globoko in terapevtsko tehniko, kjer harmoniziramo in vzpostavimo ravnotežje v telesu. Narejena je bila, da se telo obnovi ne samo fizično, ampak tudi energetsko, umsko in emocionalno. Antigravity® Restorative Yoga obravnava človeka kot celoto. Je vadba, ki je dostopna vsem, je zabavna, lepa in pomaga sprosti bolečine v telesu.

Vadba poteka ob Sredah 18:00- 19:00 (in občasno tudi ob nedeljah 17:00- 18:00).

“When you open up space in your body, you open up space in yor mind.”

C. Harrison
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close