Vadbe

Lepo vabljena na izbrane vadbe, ki so posebne tako kot si ti. Vadbe, ki bodo prebudile tvoje telo, ga oblikovale na točno tistih mestih in ki ti bodo pokazale popolnoma drugo dimenzijo gibanja.

Preveri širok izbor in se odloči za svojo najljubšo.

 

bootybarre

Je vadba, ki zajema tehnike večih področij:  pilatesa, yoga, ples, balet in fitnesa ter je tako v kategoriji »fusion fitness«. S kombinacijo elementov večih področij poskuša vadečemu ponuditi več. Fluidno sestavljena vadbena ura katere cilj je izboljšanje ravnotežja, koordinacije in kontrole telesa, moči in drže. Vsi ti elementi se tako kažejo v elegantnejšem in gracioznejšem … Continue reading bootybarre

Pilates

Krasna Mind&Body vadba, ki bo poskrbela za vitalnost tvoje hrbtenice, okrepila trebušne ter na kontroliran način in skozi izbrane vaje poskrbela za zdravo telo.

Beach Babe Workout

Intenzivnejši trening narejen, da boš krasna v kopalkah skozi celo leto. Na temeljih intervalnega treninga narejena vadba, ki skozi serijo targetiranih vaj oblikuje tvoje zadnjico, trebušne in stegna.

Skiny Jeans Workout

Srednje intenziven do intenziven trening s pomočjo katerega boš preoblikovala zadnjico in stegna. Skrbno izbrane vaje bodo prebudile tvoje telo na načine, kot jih do sedaj še nisi poznala. Skozi serije vaj uporabljamo različne rekvizite: uteži za noge, drsnike in ročne uteži.

BBARRELESS

Mlajša sestra krasne bootybarre vadbe (vadbe ob baletnem dorgu), ki temelji na istih principih in podobni strukturi ter zahtevnosti a brez uporabe baletnega droga. Vadba, ki je krasna kombinacija cardia, plesa, krepitve in oblikovanja. Vse s pomočjo elastičnih trakov, žogic in uteži. Preveri aktualen URNIK in pridi v našo družbo.

ANTIGRAVITY Fundamentals (OSNOVE)

Poznaš AntiGravity® Fitness? Metodo, ki obrne proces staranja v nasprotno smer. Način, ohranjanja gibljive hrbtenico in izboljšanj telesne drže. Tehniko, ki nudi tudi številne zdravstvene prednosti pri inverzijah brez pritiska na vretenca. –> ZGODOVINA AntiGravity® se je začel leta 1991 v New Yorku kot konfederacija gimnastičnih športnikov, ki so si želeli nadaljevati svojo ljubezen do salt … Continue reading ANTIGRAVITY Fundamentals (OSNOVE)

ANTIGRAVITY Aerial YOGA

Joga se neprestano razvija in je v zadnjih letih, v primerjavi s preteklimi tisoč leti, doživela izreden preskok. AntiGravity® Aerial Yoga je najnovejša različica, ki je ustvarila popolnoma nov žanr joge s tem, ko je premaknila obliko vadbe s tal na salambo (visenje). Budisti pravijo, da je naloga jogija asamsaktah: ostati nevezan, neodvisen, kar zahteva … Continue reading ANTIGRAVITY Aerial YOGA

Anitgravity Restorative yoga

V klasični Antigravity® Yoga treniramo naše mišice in telesu dajemo izzive, medtem ko na uri Antigravity® Restorative Yoga poskušamo obnoviti in popraviti vse sisteme v našem telesu. Ne obnavljamo samo mišičnega sistema, posvetimo se tudi živčnemu in energetskemu sistemu v našem telesu. Antigravity® Hammock postavimo na različno/primerno višino, da lahko ustvarjamo razteg na različnih delih … Continue reading Anitgravity Restorative yoga